 
 
   
Lidt røget, lidt
grønt, lidt krydret - giver tilsammen denne kyllingeret en herlig smag. Her
er en virkelig lækker ret med kylling, der hitter netop nu! Ret nemt 
Tid: 45 min. Kyllingeretten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 kylling (1,1 kg) 
1 pk. bacon (150 g) 
1 porre 
3 gulerødder 
3 dl vand 
¼ tsk sort peber 
1 tsk rosmarin 
(½ tsk salt) 
 
* Fremgangsmåde
1. Del kyllingen i 6
stykker.
 
2. Striml baconet og
brun det uden fedtstof i en gryde. 
Tag strimlerne op på
en tallerken.
 
3. Brun
kyllingestykkerne efter baconet i samme gryde. 
 
4. Skyl porren og
skær den i strimler. 
Skræl gulerødderne
og skær dem i skiver. 
 
5. Kom grønsager,
baconstrimler samt vand, sort peber og rosmarin i gryden. 
 
6. Lad det hele
simre i 35 min. 
Smag evt. til med
mere salt, hvis det er nødvendigt. 
 
7. Server gryden med
jasminris og en salat af fx melon, ærter og grøn salat.
 
Tips: Hel kylling kan erstattes med 1 kg
kyllingedele (fx lår, bryst) eller 1 kg kalkunkød og tilberedes som ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------