 
 
   
Sesamfrø har en kraftig, nøddeagtig smag og konsistens. De
er perfekte på disse tynde strimler af kyllingekød. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
4 kyllingebryster uden skind og ben 
1 æggehvide 
25 g sesamfrø 
2 spsk vegetabilsk olie 
1 løg, skivet 
1 spsk rørsukker 
1 citron, fintrevet skal og saft af 
3 spsk lemon
curd 
200 g vandkastanjer fra dåse, afdryppede 
citronskal, til pynt 
 
* Tilberedning
1. Læg kyllingebrysterne mellem to lag husholdningsfilm og
bank dem flade med en kagerulle. 
Skær dem i tynde strimler. 
 
2. Pisk æggehviden let og skummende. 
Dyp kødstykkerne i æggehviden og vend dem i sesamfrø. 
 
3. Varm olien i en wok og svits løget blødt i 2 min. 
 
4. Tilsæt kyllingestykkerne og lynsteg i 5 min, eller til de
er gyldne. 
 
5. Bland sukker, citronskal og -saft samt lemon curd og kom
det i wokken. 
Lad det boble sagte. 
 
6. Skær vand kastanjer i tynde skiver, kom dem i wokken og
kog i 2 min. 
Pyntes med citronskal og serveres varm. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 273. Sukker 5 g. Proteiner 29 g. Fedt 13 g.
Kulhydrater 11 g. Mættede fedtsyrer  3 g.
 
 
 
 
 

Kokkens tip
Vandkastanjer bliver tit anvendt i kinesisk madlavning på
grund af deres sprøde konsistens, men de smager ikke af ret meget. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.