Logo

Chokoladesauce - alle elsker en god sauce fra Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladesauce - alle elsker en god sauce fra Kogebog.dk 💘 

 
Chokoladesaucen indgår fx i den populære dessert »Pære Belle Hèlene«, som er vist her på billedet. Der skal en god sauce til god dessert.
Forberedelsestid 10 min. Tilberedning 20 min. Portionen giver ca. 3 dl sauce / til 4 personer.
Er I kun to 💘 så halver opskriften.

 
# Ingredienser
225 g sukker
100 g mørk chokolade, hakket
25 g kakao af god kvalitet, sigtet

 
* Tilberedning
1. Sukker og hakket chokolade røres sammen med 3 dl vand i en mellemstor gryde.
Blandingen bringes langsomt i kog. Der omrøres konstant.

 
2. Kakaopulveret røres sammen med ½ dl vand, til der opstår en tyktflydende masse.
Hæld denne masse ned i gryden under kraftig piskning.
Lad saucen simre stille og roligt i 5-10 min, til den er tyknet.
Pas meget på, at saucen ikke koger over. Saucen sies og køler let af.

 
Kokketips
Saucen kan serveres varm eller kold.
Den kan opbevares i køleskabet i op til 1 uge i en lufttæt plastic boks.

 
Se alle de bedste opskrifter på Sauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her