 
 
   
Sauce. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: mindst ½ time. Let at lave. Lav pris. 4 personer.   
   
# Ingredienser
til Kvarksauce, kold
200 g kvark 
1 dl fløde 
1 løg 
2 fed hvidløg 
1 tsk dijonsennep 
½ spsk vineddike 
salt og peber 
½ bdt purløg 
½ bdt dild 
*
Sådan laves Kvarksauce, kold
1. Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint. 
 
2. Rør kvark og fløde sammen, vend de hakkede løg i og smag
til med sennep, vineddike, salt og peber. 
 
3. Skyl purløg og dild, klip eller hak det og vend det i
kvarksaucen. 
Lad saucen trække tildækket og køligt mindst ½ time. 
 
Tips: Server saucen til grønsager, kogt fisk eller
til hårdkogte æg. 
Andre krydderurter kan erstatte purløg og dild. 
Saucen kan tilsættes et par hårdkogte, hakkede æg og 2 spsk
hakket, syltet agurk i stedet for hakket grønt. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kvark
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------