Logo

Bønner med tomat, oliven og ansjoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønner med tomat, oliven og ansjoser 

 
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet.
Kuverter: 6

 
# Ingredienser
45 g ansjosfileter (fra dåse)
500 g tomater
0,6 dl rødvin
Kapers
Sorte oliven
350 g haricots verts
peber og salt efter smag

 
* Tilberedning
1. Lad ansjoserne dryppe af. Gem olien.
Hak tomaterne og hæld dem i en stegepande.
Tilsæt ansjosolie og rødvin og lad det småkage uden låg i omkring 6 min.

 
2. Tilsæt nogle kapers, sorte oliven og haricots verts.
Kog det i endnu 3 min, eller indtil bønnerne er møre.
Krydr efter smag.

 
3. Server bønneblandingen dækket med ansjoser.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her