Logo

Appelsinsauce til desserter - bedst på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsinsauce til desserter - bedst på Kogebog.dk 💘 

 
Her får du opskriften på en kold appelsinsauce med vanilje som er et perfekt alternativ til kirsebærsauce på risalamande - start her.
Kan nydes af 4 personer.

 
# Ingredienser
1 bæger cremefraiche 18% (175 ml)
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml)
1½ tsk vaniljesukker
3 spsk flormelis
revet skal af 1 appelsin
saft af 1 appelsin (ca. ¾ dl).

 
* Tilberedning
Bland cremefraiche med vaniljesukker og flormelis.
Smag saucen til med appelsinskal og -saft.
Sæt dessertsaucen i køleskab til serveringen.
Appelsinsaucen er velegnet til frugtsalater.

 
Tips:
Saucen kan tilberedes af 18% cremefraiche alene.

 
Se alle de bedste opskrifter med Sauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her