Logo

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

 
Du kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er den røget, og her har vi kombineret med spinat og rogn.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 
# Ingredienser til Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn:
1 røget stenbider eller 150 g røget forel, hellefisk el.lign.
100 g renset stenbiderrogn
1 salathoved eller 100 g spinatblade
1 dl fløde
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør: brød
*

 
Sådan laver du Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn:
Pluk stenbiderkødet i mindre stykker uden skind og ben.
Skyl og slyng salat- eller spinatblade.
Rør en dressing af fløde, citronsaft, salt og peber, og vend salat/spinatblade i.
Anret på to tallerkener med røget fisk og stenbiderrogn.
Kværn sort peber over, og server brød til.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her