
     
Dampede fiskefileter
med grønsagsblanding er en god middagsret. Med denne opskrift er du
garanteret en velsmagende hovedret  på kun 30 minutter. 
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Stegetid: ca 10 min. Ikke fryseegnet. 
 
# Ingredienser
750 g fiskefileter,
torsk, rødspætte eller skrubbe 
5 dl fiskebouillon (evt. af terning) 
1 porre 
2 store stilke
blegselleri 
2 æbler
4 tomater 
3 spsk smør eller
margarine 
2 tsk karry
1 dl vand 
1 spsk citronsaft 
salt, peber 
 
* Tilberedning
1. Damp fileterne i
bouillonen 4-5 min. 
Skær imens porren i
skiver, blegselleristilkene i fine strimler, æblerne i tern og tomaterne i
både. 
 
2. Svits porre og
blegselleri nogle minutter i fedtstoffet. 
Kom æbler og tomater
i sammen med karry. 
3. Hæld vandet i og
smag til med citronsaft, salt og peber. 
Lad blandingen koge
i 3-4min. 
 
4. Tag fileterne op
af koge lagen med en hulske. 
Lad dem dryppe godt
af inden de lægges på et fladt fad. 
Kom grønsagerne over.