 
 
   
Her får du dessert i flere spændende udgaver. Fx
Pistaciemousse, Citron-tesorbet, Tropisk grøn tedessert eller Jasminte-mousse.
Se, det er lækre sager
Forberedelse: 20
min. 4 personer. 
 
# Ingredienser
600 g vaniljeis
(light) 
1 spsk japansk grønt
tepulver 
 
* Tilberedning
Rør isen blød i en
boks med en ske. 
Tilsæt grøn te, og
bland det godt, til isen har 
en ensartet og I
svag grøn farve. 
Sæt isen i fryseren
2 timer. 
Kom evt. isen på
egnede serveringsglas inden nedkølingen. 
Spises samme dag. 
 
Pistaciemousse
Udskift halvdelen af isen med pistacieis og 
anvend 3 spsk afskallede, let knuste usaltede pistacienødder
i stedet for teen.
 
Citron-tesorbet
Udskift isen med en lettere citronsorbet. Spis blandingen
straks.
 
Tropisk grøn tedessert
Læg en kugle grøn teis i hvert dessertglas sammen 
med 6 litchifrugter og ½ sharonfrugt i skiver.
 
Jasminte-mousse
Udskift grønt tepulver med ca. ½ dl kraftigt brygget
jasminte.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Forretter
 Hovedret  Desserter  Is og sorbet  Frugt og bær 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------