Logo

Sennepsfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennepsfisk 


Fisk og porre lægges på en risbund og dækkes med sennepsblandet fløde. Det er hyggelig og lækker aftensmad. Server gerne brød til. Få opskriften HER.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Kogetid: 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g fiskefileter
1 dl fiskebouillon eller hvidvin
250 g løse, kogte ris
salt og peber

4 porrer
3 spsk smør
½-1 spsk sennep
21/2 dl piskefløde

 
* Tilberedning
1. Damp fiskefileterne i fiskebouillon eller hvidvin 5 min.
Læg de kogte ris i et smurt, ovnfast fad og læg fileterne herpå.
Drys salt og peber over.

 
2. Lad de skivede porrer snurre i smørret 4-5 min.
Læg dem på fisken.
Rør sennep og fløde sammen og hæld det over.

 
3. Sæt fadet i en 225 °C varm ovn i ca 20 min.
Server brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her