Logo

Fyldte zucchini skaller i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte zucchini skaller i airfryer 

 
Disse fyldte zucchiniskaller er et friskt twist som på kartoffelskaller. De er fyldt med cheddar, tomat og avocado for en intens smag, du vil elske.
2-4 portioner. Forberedelsestid: 10 min. Samlet tid: 25 min

 
# Ingredienser
olie, madlavningsspray
2 skiver kalkunbacon
2 mellemstore zucchini / squash / courgette (ca. 450 g i alt)
½ tsk salt og friskkværnet sort peber
1 kop strimlet cheddar
1 stor avocado, halveret, udstenet og kødet taget
3 cherrytomater, fint hakkede
1 spsk finthakket rødløg
1 spsk frisk limesaft
1 tsk finthakkede friske korianderblade, plus mere til servering
1 lille jalapeño, stilket, frøet og finthakket, delt

 
* Tilberedning
1. Spray en airfryer-kurv med madlavningsspray.
Læg bacon i kurven og steg ved 180 °C i ca. 5 min, vend halvvejs,
indtil det er gennemstegt og sprødt.
Overfør bacon til et skærebræt. Lad afkøle lidt, og hak derefter fint.

 
2. Skær i mellemtiden zucchini i halve på langs og derefter i to på tværs.
Brug en teske til at skrabe frø ud, og skabe 8 både med omkring ½ cm tykke sider og bunde.
Sprøjt let med madlavningsspray; krydr med ¼ tsk salt og ¼ tsk peber.

 
3. Arbejd i flere omgange, anbring zucchini med snitsiden opad i et enkelt lag
med en afstand på ca. ½ cm fra hinanden i en airfryer-kurv.
Kog ved 200 °C i ca. 7 min, indtil de lige er møre og begynder at blive gyldne i pletter.

 
4. Fjern airfryer-kurven og fyld forsigtigt (kurven bliver varm) zucchini med ost.
Vend tilbage til airfryer og fortsæt med at stege ved 200 °C i 1-2 min mere,
indtil osten er boblende og gylden.

 
5. I mellemtiden moses avocadoen i en mellemstor skål med en gaffel.
Rør tomater, løg, limesaft, koriander, 2 tsk jalapeño og den resterende ¼ tsk salt i.

 
6. Arranger zucchinibåde på et fad. Hæld guacamole i zucchinibådene.
Top med bacon, mere koriander og resterende jalapeño.

 

Fyldte zucchini skaller i airfryer

 
Airfryer Fyldte zucchini skaller er den slankere, mere lækre version af kartoffelskaller. De er lige som Perfekt serveret sammen med pølser i svøb, Buffalo wings eller nachos supreme.

 
Denne opskrift er super fleksibel. For en vegetarisk version, spring kalkunbaconen over. Hvis du mangler tid, kan du købe guacamole i butikken, som top oven på bådene. Er du ikke fan af cheddar? Intet problem. Top bådene med mozzarella eller en mildere version.

 
P.S. Smid ikke fyldet af zucchinien, som er til overs, ud – svits det og rør det i røræg eller server med laks.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her