 
 
   
Mælk med kaffe og knust is. Frapé er navnet på en kold, pisket kaffedrik, der stammer fra Grækenland. I drikken indgår frysetørret
pulverkaffe, mælk og som oftest en art sukker. Frapé serveres og nydes især på
barer i de hede eftermiddagstimer - over en hyggelig snak i venners lag. 
2 glas 
 
# Ingredienser
6 isterninger 
3 dl mælk 
1½ tsk frysetørret pulverkaffe
2½ spsk brun farin 
 
* Tilberedning
Kom isterninger og de øvrige ingredienser i et blenderglas. 
Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. eller til isen
er knust. 
Smag frapéen til og fordel den i 2 kolde glas. 
Server straks, evt. med tykke sugerør. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kaffe
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.