 
 
   
Her får du dessert i flere spændende udgaver. Vælg mellem hindbær-ananas, figner, jordbær eller dobbelt jordbær. Det er lækre desserter
med bær.
Forberedelse: 15 min. 4 personer. 
 
# Ingredienser
200 g kvark
1 tsk bitter mandelekstrakt 
40 g melis
200 g jordbær
200 g blåbær 
100 g smuttede mandler
mynteblade, til pynt 
 
* Tilberedning
Rør kvarken let og cremet i en stor skål. 
Tilsæt gradvis mandelekstrakt og sukker under fortsat
omrøring. 
Køl af. 
 
Hak mandlerne, og rist dem let på en pande. 
Skyl jordbærrene, og fjern haserne. 
Skær dem i skiver. Skyl blåbærrene hurtigt. 
Anret i lag i 4 dessertglas eller -skåle: 
Først kvark, så jordbær, blåbær og kvark igen. 
Slut af med lidt blåbær. 
Pynt med hakkede, ristede mandler og mynteblade. 
Stil desserterne koldt, til de skal serveres. 
 
Hindbær-ananasdessert
Bland kvarken med 40 g sukker, 4 cl hindbærlikør og 
lidt hindbærsaft.
Anret lagvis med ananasstykker, hele hindbær og 
ristede mandelflager.
 
Kvarkdessert med figner
Udskift jordbærrene med friske figner, og udelad blåbærrene.
Drys med mandler karamelliseret i vaniljesukker.
 
Dobbelt jordbærdessert
Bland 125 g mascarpone, 125 g kvark, 50 g sukker
samt reven skal af 1 citron.
Pynt med jordbær i kvarte, citroncreme og små skovjordbær.
 
Jordbærkvark
Rør kvarken med 5 spsk jordbærsirup.
Tilsæt 1½ dl fløde pisket med lidt vaniljesukker.
Servér cremen med friske jordbær eller hindbær til.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Dessert  Is og sorbet  Frugt og bær  Tærter  Trifli 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------