 
 
   
Her får du sild og pålæg i flere spændende udgaver. Fx
Silde-citroncreme, Ungarske sild, Sildepålæg eller Røgede sild med gulerødder.
Forberedelse: 15
min. 6 personer. 
 
# Ingredienser
3 sildefileter
2½ dl mælk 
1 løg 
100 g kvark
saften af ½ citron
1 spsk whisky 
salt og peber
 
* Tilberedning
Læg sildefileterne i
en lav skål. 
Stænk dem med mælk,
og lad dem stå koldt 1 time.
Hæld mælken fra
sildene, og skær dem i stykker. 
Pil løgene.
Kom alle
ingredienserne i en foodprocessor, og hak dem fint,
indtil massen bliver
ensartet. Smag til med salt og peber.
Serveres med skiver
af fuldkornsbrød og citronbåde.
 
Silde-citroncreme
I en foodprocessor hakkes 4 sildefileter, 150 g kvark, 
1 finthakket forårsløg, saften af 1 citron, 1 tsk sennep og
peber.
 
Ungarske sild
Pynt sildefileter med en blanding af hakkede løg, 1 stænk
olie, 
yoghurt, laurbærblade, timian og peber. Køl dem af.
 
Sildepålæg
Læg laurbærblade og peberkorn i blød i 2½ dl mælk.
Hæld mælken over sildefileterne, dæk dem til, og 
stil dem i køleskab 12 timer.
Hæld væsken fra, og hak sildene sammen med 1 løg, 
2 spsk fløde og saften af 1 citron.
 
Røgede sild med gulerødder.
I en foodprocessor finthakkes 125 g sildefileter, 1 spsk
rosa peberkorn 
og 250 g gulerodsskiver blancheret med 1 helt fed hvidløg.
Smør det på skiver af Granny Smith æbler dryppet med
citronsaft.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Drinks  Snacks/sødt  Forretter  Tilbehør  Desserter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------