Logo

Glarmestersild klart bedst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glarmestersild klart bedst 

 
En klassiker på sildebordet. som egentlig kun har en fejl. Man kan først prøvesmage den efter 1 døgn! Sildene kommer til at smage som en mere krydret og aromatisk udgave af marinerede sild.
Glarmestersild er en fin svensk opfindelse.
Tid: 20 min + 12 timer hvor sildene ligger i vand og mindst 1 døgn til marinering. 6 pers.

 
# Ingredienser
4 hele spegesild
1 gulerod i skiver
1 løg i skiver
½ porre i skiver

 
LAGE:
4 dl sukker
6 dl eddike
10 korn hel allehånde
2 laurbærblade

 
* Fremgangsmåde
1. Rens sildene, men lad skind og rygben sidde tilbage.

 
2. Læg sildene i rigeligt med koldt vand ca 12 timer.
Skær den så i 1½-2 cm brede stykker.

 
3. Læg grønsagerne og sild lagvis i en krukke eller et glas.

 
4. Bland sukker og eddike til lagen.
Lad den få et opkog med allehånde og laurbærblade.
Lad lagen blive helt kold.

 
5. Hæld lagen over sildene.
Sørg for at den dækker helt og lad alt stå mindst et døgn.

 
6. Server sildene på frokostbordet, eller som
middagsret med pillekartofler, knækbrød eller et godt Brød.

 
Tips: Hvis der ikke er nok lage til at dække sildene, og du ikke kan omplacere dem, 
må du tilberede yderligere ½ portion af lagen og hælde på.

 

Se alle de bedste opskrifter med Sild eller andre Fisk

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her