Logo

Kogebogens Søndagsgryde - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogebogens Søndagsgryde - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Denne opskrift på søndagsgryde giver dig en lækker hovedret. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre svinekød - søndagsgryden smager himmelsk.
(4 pers.)

 
# Ingredienser
600 g skært svinekød, fx tern af svinemørbrad
1 stort, hakket løg
50 g smør
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1-2 tsk tørret basilikum eller 1-2 spsk friskhakket
1 ds tomater (ca. 425 g)
250 g champignon
1½ dl fløde 13 %
Pynt: persille
Tilbehør: løse ris

 
* Tilberedning
Skær kødet i små terninger.
Brun kød og løg i gyldent smør i en tykbundet gryde.
Tilsæt krydderier og tomater med væde.
Lad retten småkoge 45 min.
Rens champignon og skær dem i skiver.
Bland champignon i kødet og
kog retten videre ca. 15 min til kødet er mørt.
Hæld fløde ved kødet.
Kog saucen godt igennem og smag retten til.
Kan evt. jævnes.
Drys hakket persille over ved serveringen.

 
Se alle de bedste opskrifter med Skært svinekød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her