Logo

Lemoncurd igen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lemoncurd igen 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 20-25 min. Middelsvær at lave. Lav pris.

 
# Ingredienser til Lemoncurd
2 usprøjtede citroner
2 æg
210 g sukker (ca 2½ dl)
75 g smør
*
Sådan laves Lemoncurd
1. Vask citronerne og riv skallen fint.
Pres saften ud.

 
2. Pisk æggene sammen i en skål over varmt vandbad og tilsæt citronskal og -saft og sukker.
Skær smørret i mindre stykker og pisk også det i.

 
3. Pisk, til blandingen er tyk og cremet.
Det varer 10-15 min.

 
4. Tag citronsmørret fra varmen, hæld det i et rent glas og lad det blive koldt.

 
Tips: Smør lemoncurd på tynde skiver ristet franskbrød.
Lemoncurd kan også bruges som fyld i kager, fx i en bagt tærtebund.
Lime kan erstatte citron, og du kan også lave orangecurd med appelsin.
Holdbarhed i køleskab: ca 8 dage.

 

Se alle de bedste opskrifter med Creme

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her