Logo

Ovnbagte kartoffelbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagte kartoffelbåde

 

Du skal ikke engang skrælle kartoflerne - og alligevel får du et tilbehør, der er en helt sensation

Super lækre kartoffelbåde, der er er sprøde udenpå og bløde indeni.

Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 50 min.

 
# Ingredienser
500 g faste kartofler
2 spsk citronsaft
2 spsk olie
1 knivspids cayennepeber
1 tsk hakkede timianblade
lidt salt og groft peber
 
* Tilberedning
1. 500 g faste kartofler skylles grundigt.
De skæres i både uden at blive skrællet og blandes i en skål med 2 spsk citronsaft, 2 spsk olie, 1 knivspids cayennepeber, 1 tsk hakkede timianblade og lidt salt.
De fordeles i en let smurt bradepande.

 
2. Kartoffelbådene bages i den forvarmede ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) i 35-40 min.
Under bagningen vendes de en gang.
Når de er taget ud af ovnen, krydres de med groft peber.

 
Energi pr. portion: 4 g protein, 10 g fedt, 32 g kulhydrater = 240 kcal (1008 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her