
 
Fennikel virker hver
gang til en fiskeret. Den skal helst skæres så tyndt som muligt for at bevare
sprødheden. ✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld salat.
4 personer. (tilbehør)
Arbejdstid: ca 20 min. 
 
# Ingredienser
2 fennikler 
1 rødløg 
2 modne avocadoer 
citronsaft 
1 bundt dild 
salt og peber 
olie 
 
* Tilberedning
1. Halvår
fenniklerne, og fjern stok og bund. 
Snit fennikel meget
fint. Brug evt. en mandolin. 
Læg strimlerne i
iskoldt vand. 
 
2. Skær løget i
tynde både. 
Halvår avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadoerne i tern. 
Dryp straks citronsaft
over. 
 
3. Vrid
fennikelstrimlerne fri for vand, og vend med rødløg, avocado og hakket dild. 
4. Krydr med salt og
peber, og dryp med olie. 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.