Logo

Kylling i stegepose

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i stegepose

 
På den måde bevarer du masser af smag og saftighed i kyllingen. prøv at stege din kylling i stegepose og nyd hvordan maden passer sig selv, mens duften breder sig. Det er så nem hverdagsmad
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. Stegetid: ca 1 time. Kan fryses, men forringes

 
# Ingredienser
1 stor kylling eller poulard
1 spsk citronsaft

salt og peber
1 tsk rosmarin
3-4 duske persille
1 spsk mel

 
* Tilberedning
1. Krydr kyllingen eller poularden indvendigt med citronsaft, salt, peber og rosmarin.
Kom persille i og luk for åbningen med kødnåle eller sy med ufarvet bomuldsgarn.


2. Gnid fuglen udvendigt med salt og peber.

 
3. Kom lidt mel i en stegepose og ryst det rundt i posen.
Kom kyllingen i og luk posen til.

 
4. Kom posen i et ovnfast fad og klip et lille hul på oversiden, så dampen kan slippe ud under stegningen.
Klipper du ikke, kan posen springe under stegningen.

 
5. Steg kyllingen eller poularden i en 175 °C varm ovn ca 1 time.
Den gode sky der dannes i posen kan hældes fra og bruges til skysauce.


6. Serveres med kogte eller stegte kartofler samt salat, fx tomat- eller bønnesalat.

 
Se alle opskrifter på fjerkræ HER
Se Partering af fjerkræ HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 19.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her