 
 
   
De forskelligt farvede peberfrugter og broccoli gør denne
ret både velsmagende og smuk at se på. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 35 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
1 æggehvide 
2 spsk Maizena 
450 g andekød uden skind og ben 
vegetabilsk olie, til friturestegning 
1 rød peberfrugt, udkernet, i tern 
1 gul peberfrugt, udkernet, i tern 
125 g små broccolibuketler 
1 fed hvidløg, presset 
2 spsk lys sojasauce 
2 tsk risvin eller tør sherry 
1 tsk farin 
1¼ dl hønsebouillon 
2 tsk sesamfrø 
 
* Tilberedning
1. Pisk æggehvide og Maizena sammen i en skål. 
 
2. Med en skarp kniv skæres andekødet i 2½ cm store tern,
som røres i æggehvide-blandingen. 
Lad det stå 30 min. 
 
3. Varm olien til friturestegning i en forvarmet wok eller
tykbundet pande, til det er næsten rygende. 
 
4. Tag andekødet op af æggehvide-blandingen, kom det i
wokken og steg det 4-5 min, eller til det er sprødt. 
Tages op med en hulske og afdryppes på køkkenrulle. 
 
5. Kom peberfrugt og broccoli i wokken og steg 2-3 min. 
Tages op med hulske og afdryppes på køkkenrulle. 
 
6. Hæld al olien, bortset fra 2 spiseskefulde, fra wokken og
sæt den over igen. 
Tilsæt hvidløg og svits i 30 sekunder. 
Rør sojasauce, vin, farin og bouillon i og bring det i kog. 
 
7. Rør andekød og grønsagerne i og kog 1-2 min. 
 
8. Hæld forsigtigt kød og grønsager op på et varmt fad og
drys sesamfrø over. 
Serveres straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 261. Sukker 3 g. Proteiner 26 g. Fedt 13 g.
Kulhydrater 11 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 

 
 

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.