 
 
   
Sauce. Arbejdstid: 25-30 minutter. Svær at lave.  Mellem pris. 
Saucen er rigtig god til asparges, fisk og skaldyr. 
 
# Ingredienser til Appelsinsmørsauce:
frisk appelsinsaft (ca. 3 appelsiner) 
skallen af 1 usprøjtet appelsin 
(usaltet) smør 
salt og hvid peber 
 
* Sådan laves Appelsinsmørsauce:
1. Skræl den ene appelsin tyndt, fx med en god
kartoffelskræller. 
Skær skallen i fine strimler. 
 
2. Pres alle appelsinerne og kom saften i en gryde med
appelsinskallen. 
Kog saften ind til det halve og si den. 
 
3. Kog saften op og pisk smørret i gryden en meget lille
klump ad gangen og pisk hele tiden, så saucen ikke skiller. 
 
4. Smag den hede sauce til med salt og peber og server
straks. 
 
Tips: Et par dråber citronsaft kan tilsættes
appelsinsaften før indkogning. 
 
Se flere opskrifter
med Appelsin  
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------