
Skøn æggekage med fyld af en rest kogte kartofler, svampe,
som sammen med løg og bacon, giver masser af smag. En god æggekage opskrift
Arbejdstid:
15 min. Stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
#
Ingredienser til Æggekage med champignon:
150
g bacon i terninger 
1
løg 
250
g champignoner 
250
g kogte kartofler 
2 dl
mælk 
2 spsk
hvedemel 
2 æg
salt
og peber 
purløg
Tilbehør:
groft brød 
*
 
Sådan
laver du Æggekage med champignon:
Pil
løget og hak det fint. 
Rens
champignoner og skær dem i skiver. 
Skær
de kogte kartofler i terninger. 
Steg
baconterninger og løg på en pande og tilsæt champignonerne. 
Steg
under omrøring 5 min., krydr med peber og vend kartoflerne i. 
Ryst/pisk
mælk sammen med melet og tilsæt æg, salt og peber. 
Hæld
æggemassen på panden og lad æggekagen stivne ved svag varme på komfuret eller i
ovnen. 
Server
med masser af fintsnittet purløg og groft brød. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD