Logo

Leverpostej - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Leverpostej - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Hjemmelavet leverpostej bagt i ovn er en af manges favoritter og bestemt umagen værd. Selvom det tager lidt tid at lave, er det den bedste leverpostej
☺ kan tilberedes af Børnekokke. Retten er fryseegnet inden bagning. (8 pers.)

 
# Ingredienser
3 spsk hvedemel
¼ liter letmælk
1½ tsk groft salt
¼ tsk stødt nellike
¼ tsk revet muskatnød
friskkværnet peber
1 fintrevet løg (ca. 75 g)
150 g smeltet smør
1 æg
300 g hakket svinelever
Tilbehør: Rugbrød, smør og æblepickles.

 
* Tilberedning
Rør melet sammen med 3 spsk af mælken.
Rør resten af mælken og de øvrige ingredienser i.
Fordel blandingen i 8 porcelænsforme (a ca. 1½ dl) eller
4 aluforme (a ca. 3 dl). Bag postejerne midt i ovnen.               
Sæt leverpostejerne i kold ovn.
Indstil på 175 °C og bag i ca. 30 min.

 
Tips: Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter).
Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175 °C og bag i ca. 1 time.
Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

 
Se alle de bedste opskrifter med Leverpostej

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her