Logo

Sommersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sommersild

Sommersild er en dejlig frisk og mild sildeanretning, hvor marinerede sild er vendt tomat og radiser i en frisk marinade. En skøn servering til en god frokost...

Til 4-5 personer. Tilberedningstid: 20 min.

 
# Ingredienser
3-4 spegesildefileter
Marinade (eddikelage):
3 små kogte kartofler
1 lille bdt radiser

3-4 tomater
1 løg
1 bdt purløg
4 spsk olie

 
Marinade:
2 dl eddike
1 dl vand

50 g sukker (¾ dl)
4-5 hele peberkorn
2 laurbærblade

 
* Tilberedning
1. Bring eddikelagen i kog, lag den svale og hæld den over sildene.
Læg fileterne i eddikelagen 1 døgn.

 
2. Skær dem i portionsstykker og bland dem med skivede kartofler, radiseskiver, tomatbåde og løgringe.
Kom det i en skål og drys purløg på.

 
3. Bland 1-2 spsk af lagen med olien og hæld det over.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her