Logo

Sprødbagt torsk med salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprødbagt torsk med salsa 

Hvid fisk betyder sund, mager mad. Her præsenterer vi en delikat, farvestrålende og elegant version. Hurtigt let og lækkert. God appetit!

Forberedelse 15 min. Tilberedning 15 min. 4 portioner

 
#Ingredienser
4 torskefileter à ca. 185 g
2 forårsløg
1 fed hvidløg
2½ dl rasp
1 dl hakket persille
2 tsk olie + olie til fadet
1 tsk sort peber

 
SALSA:
2 tamarillos eller 2 almindelige tomater
2 forårsløg
2 tsk olie
2 tsk friskpresset citronsaft

 
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 200 °C. Smør et ovnfast fad med olie.
Fjern eventuelle ben fra fiskefileterne.
Skyl forårsløgene og skær dem i ringe.
Pil hvidløget.

 
2. Kør rasp, persille, hvidløg, forårsløg, olie og peber i en
blender eller foodprocessor, til blandingen har en ensartet og
grov konsistens.

 
3. Læg fiskefileterne i det smurte fad.
Læg raspblandingen i et jævnt lag ovenpå fisken.
Steg i ovnen, til fisken er færdig, ca. 15 min.

 
4. Skræl tamarillos og hak dem fint.
Hak forårsløgene fint.
Bland tamarillos og forårsløg med olie og citron og
lad det stå og trække.

 
5. Anret fisken på varme tallerkener og server salsaen ved siden af.

 
Sprødbagt torsk med salsa:
Pr. portion: Energi: Kcal 320 = kj 1344
Kulhydrat 26 g Protein 36 g Fedt 8 g (23%) Fibre 3 g

 
• Tamarillos indeholder mange fibre.
• Fisk indeholder meget niacin, som gør at kroppen kan udnytte energien.

 
Tips:


Sprødbagt torsk med salsa 

Skær toppen af tamarillos og skræl den
forsigtigt med en kartoffelskræller.
Frugten giver pletter på huden så anvend
gerne plasthandsker.


Sprødbagt torsk med salsa 

Fisken er færdig når du kan skille fiskens
forskellige lag fra hinanden.
Fisken skal også være mælkehvid i farven,
når den er helt klar.

 
Se alle de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her