
Prøv en burger med fisk - den er hurtig og nem at lave. Lakseburger
eller skal vi kalde det fiskefrikadelle med storhedsvanvid?
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 15
min. 
 
#
Ingredienser til Lakseburger med pikant flødeost:
2
store bløde boller (gerne grove) 
2
stykker laksefilet (i alt 250-300 g) 
salt
og friskkværnet peber 
 
Pikant
flødeostecreme: 
125
g flødeost naturel 
2-3
stilke bladselleri 
½
rød peberfrugt 
2 spsk
purløg 
lidt
frisk dild 
evt.
½ tsk paprika 
 
Tilbehør:
lidt
grøn salat fx frisesalat og blade af bladselleri 
*
 
Sådan
laver du Lakseburger med pikant flødeost:
Krydr
laksestykkerne med salt og peber på kødsiden. 
Læg
dem med skindsiden op ad på bagepapir i et ovnfast fad. 
Sæt
det i ovnen ved 150 °C i 10-15 min., til fisken er lige akkurat gennembagt. 
 
Rør
flødeost med små fine stykker bladselleri og peberfrugt. 
Tilsæt
fintklippet purløg, dild og evt. paprika. 
Smag
til med salt og peber. 
 
Varm
bollerne i ovnen. 
Flæk
dem, og smør over- og underboller med flødeostecremen. 
Læg
bagt laks imellem sammen med salat og bladselleriblade. 
Server
straks. 
 
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se
selv her  
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD