Logo

Orientalske spid med alt godt fra havet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orientalske spid med alt godt fra havet

 

Miks forskellige fisk og skaldyr, mariner dem, og sæt dem på spid. Efter en tur på grillen er fiskespiddene uimodståelige! Retten er et kæmpe hit

4 personer. Arbejdstid: 5 min. + 1 times marinering

 
# Ingredienser
Marinade:
2 fed hvidløg
1 rød chili

1 stængel citrongræs
1 spsk friskrevet ingefær
1 spsk risvinseddike eller limesaft
2 spsk rapsolie

 
4 grillspid
400 g forskellige fisk, fx kammuslinger og havtaskekæber
200 g tigerrejer

 
* Tilberedning
1. Pres hvidløget, flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.
Snit citrongræs fint.
Rør hvidløg, chili og citrongræs sammen med ingefær, eddike og olie.


2. læg fisk og rejer i marinaden, og mariner i mindst 1 time.

 
3. Fordel fisk og rejer på spid, og grill et par minutter på hver side.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her