 
 
   
Her får du hvidløgspuré
i flere spændende udgaver. Fx Hvidløg-aubergine, Hvidløg med basilikum,
Kartoffelpuré med hvidløg eller Hvidløgspuré med ost
Forberedelse: 25
min. Tilberedning: 25 min. 6 personer. 
 
# Ingredienser
3 hele, friske
hvidløg
6 spsk fløde
salt og hvid peber
2 spsk margarine 
 
* Tilberedning
Del hvidløgene i
fed. Pil dem, kom dem i en gryde, 
og tilsæt 6 spsk
vand samt fløden. 
Krydr let med salt
og peber. Bring i kog. 
Læg låg på, og lad
det koge blidt 20 min. 
 
Hæld det i en
blender, og blend til en fin puré. 
Tilsæt margarine i
små stykker, og 
bland det godt
sammen for lav varme. 
Smag til med salt og
peber. 
Server denne puré
som tilbehør til fisk og dampede grønsager. 
 
Hvidløgs-auberginepuré
Tilbered med 2 hele hvidløg og 1 lille aubergine.
Stik huller i auberginen med en gaffel, og kom den 5 min i
mikroovn.
Skrab det bløde kogte kød ud.
 
Hvidløgspuré med basilikum
Udskift margarine med 2 spsk olie med basilikumsmag, 
og tilsæt 5 friske hakkede basilikumblade til puréen.
 
Kartoffelpuré med hvidløg
Damp eller bag 4 kartofler.
Skrab kartoffelindmaden ud, og mos den med en gaffel.
Bland med 4 tsk hvidløgspuré.
Server mosen i de tomme kartoffelskaller, drysset med hakket
purløg.
 
Hvidløgspuré med ost
Udskift fløde og margarine med 6 spsk fromais frais, 
2 dl sojafløde og 3 spsk revet parmesan.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Forretter  Suppe
 Hovedret  Tilbehør  Desserter  
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------