
 
Brug de friske valnødder til en lækker dessertost. Server
med kiks eller ristet brød. Lækkeri for voksne. Prøv i dag - det vil du ikke
fortryde
6 kugler. 3-4
personer. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet
 
# Ingredienser til Valnøddeost
med kiks:
40 g valnøddekerner 
30 g soltørrede bær
eller rosiner 
75 g moden fast ost 
75 g flødeost 
½ spsk rom 
Tilbehør: kiks,
knækbrød eller brød og 1 pære (både) 
*
 
Sådan laver du Valnøddeost
med kiks:
Rist valnødderne 3-5
min. på en tør pande og lad dem afkøle. 
Hak dem med en kniv
eller i en foodprocessor og sæt dem til side. 
 
Hak bær/rosiner og
fast ost i en foodprocessor og tilsæt flødeost og rom. 
Form osten til
kugler eller små ruller og tril dem i de hakkede valnødder. 
Server med kiks
eller ristet brød. 
Modne pærer smager
også godt til. 
Opbevar osten i
køleskab. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD