 
 
   
Rosésalatens lidt bitre smag giver en god brydning til rejer, agurk, syrlige appelsiner og pinjekerner.
Til den friske salat serveres en dressing med appelsin og karry. Herlig
smagsoplevelse. 
Tid: ca 15 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
500 g rejer med skal
2 appelsiner 
1 agurk 
1 hoved rosésalat 
50 g pinjekerner 
 
DRESSING: 
1 spsk friskpresset
appelsinsaft 
½ spsk vineddike 
3 spsk olie
½ tsk karry 
½ tsk salt 
 
* Fremgangsmåde
1. Pil rejerne.
Skræl appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. 
Skyl agurken og skær den i fine strimler. 
 
2. Bræk rosesalaten
i små bidder og læg den sammen med rejerne, appelsinskiverne og den strimlede
agurk, lagvis i en stor skål. 
Drys pinjekernerne over. 
 
3. Ryst
ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten.
 
4. Server salaten
straks med ristet brød til. 
 
Tips: I stedet for pinjekerner, kan du bruge groft
hakkede valnødder. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Salater
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------