 
 
 
Prøv et klat dijonnaise i stedet for kryddersmør til fx
grillet fisk eller kød.
4 portioner
 
#
Ingredienser
2 dl cremefraiche
38% 
½ dl
mayonnaise 
1½ spsk
grov sennep, fx dijon 
1 spsk valnøddeolie eller hasselnøddeolie 
¼ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
*
 
Sådan laver du dijonnaise
Pisk cremefraichen så den bliver fast. 
Tilsæt mayonnaise, sennep, olie, salt og peber og rør det
sammen. 
Lad dijonnaisen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time
og smag til.
 
Tips: I stedet for at piske cremefraichen kan du røre
ingredienserne sammen - så bliver det til en mere fast creme du kan bruge i en
sandwich.
Dijonnaisen smager godt sammen med nykogte kartofler, grønsager
eller til et stykke dampet fisk, laks.
 
Energi for hele portionen: 5320 kJ/1267 kcal. Protein: 2 %. Kulhydrat:
2 %. Fedt: 96 %.