Logo

Spaghetti med kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med kødsauce

 
Pikant kødsauce er en uundværlig ting til spaghetti og nudler, men den er også anvendelig i andre retter. En hverdagsfavorit: Pikant kødsauce
Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 min.

 
# Ingredienser
500 g hakket oksekød
100 g bacon i skiver

4 løg
40 g smør
1-2 fed hvidløg
2 porrer

1 lille persillerod
1-2 gulerødder
1 spsk hvedemel
2 ds (a 400 g) flåede tomater
1 ds (80 g) tomatpuré

4 dl rødvin eller bouillon
salt, peber fra kværn
frisk eller tørret basilikum

 
* Tilberedning
1. Skær baconskiverne i små terninger.
Pil løgene og hak dem groft.

 
2. Svits baconterningerne i en stor gryde, til de er sprøde.
Tilsæt smør og brun de hakkede løg.

 
3. Snit de skyllede porrer i tynde ringe og riv persillerod og gulerødder på den grove side af rivejernet.


4. Kom kødet ned i gryden til bacon og løg og brun det grundigt.
Pres hvidløget over. Rør i gryden over kraftig varme.

 
5. Tilsæt grønsagerne og lad dem brune med.
Skru ned for varmen og drys melet over.
Lad det snurre et par minutter.
Tilsæt tomater med væde samt tomatpuré foruden rødvin eller bouillon.
Bring det i kog, skru ned og lad saucen simre under låg i ca 20 min.

 
6.Smag den til med krydderier.
Kødsaucen serveres til nykogt spaghetti.
Given skål med reven ost til.
Evt. rester af saucen kan fryses ned.


Spaghetti med kødsauce 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her