Logo

Dyreleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dyreleverpostej

 
Her er den lækreste leverpostej jeg nogensinde har smagt. Denne nemme dyreleverpostej kan tilberedes et par dage i forvejen. Den er stadig lige lækker.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca 1¾ time. Fryseegnet.

 
# Ingredienser
500 g dyrelever
250 g svinelever
500 g fersk spæk
2 løg

6 ansjoser eller 12 benfri sild
75 g smør
75 g (1¼ dl) hvedemel
5 dl mælk

2 æg
salt og peber
1 tsk stødte nelliker

 
* Tilberedning
1. Hak dyrelever og svinelever i kødmaskinen sammen med spæk, løg og ansjoser el. sild.

 
2. Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med melet.
Spæd med mælken lidt ad gangen.
Lad det koge igennem nogle minutter og tag så gryden fra varmen.
Rør lever-spækmassen i den afsvalede opbagning.

 
3. Rør æggene i og krydr med salt, peber og stødte nelliker.

 
4. Hæld levermassen i en stor eller 2 mindre forme og bag den i vandbad ved 175 °C i 1¼ time.

 
5. Server dyreleverpostejen lun eller kold med rugbrød eller surbrød.

 
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her