
 
Fileter med eller
uden panering er billig og god frysemad. Fisken kan tilberedes direkte fra
fryseren, eller den kan optøs inden. Smagen bliver allerbedst hvis fisken når
at optø langsomt i køleskabet.
Til 4-5 personer.
Tilberedningstid: 10-15 min. Stegetid: 8-10 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
8-10 sildefileter (1
pakke frosne) 
2 citroner 
1 dl rugmel 
salt og peber 
75 g smør
1 bdt persille 
 
* Tilberedning
1. Optø fisken og
tør den godt. 
Dryp den med lidt citronsaft. 
 
2. Vend fileterne i
rugmel tilsat salt og peber. 
 
3. Lad fedtstoffet
blive gyldent på en pande. 
Dryp lidt citronsaft
på og læg så fisken på panden. 
Steg sildene 8-10
min. i alt. 
 
Anret de stegte sild
på et varmt fad. 
Drys dem med klippet
persille og garner med citronbåde. 
Kogte kartofler og
pandesmørret er godt tilbehør. 
 
Nemt og godt fra
dybfryseren - stegte sild kan serveres direkte fra panden.