 
 
   
En enkel, men velsmagende og mættende salat. Dressingen med sin lidt søde sennepssmag er en god krydring. Det smager saftsuseme godt og hitter netop nu!
Tid: ca 20 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
250 g ærter 
250 g sukkerærter 
4 æg
200 g friske
champignon
1 bdt. forårsløg 
1 ds. grønne
asparges (300 g) 
4 spsk hvidvinseddike 
3 spsk olie 
2 tsk sød sennep 
¼ tsk peber 
 
* Fremgangsmåde
1. Bælg ærterne hvis
du bruger friske. 
Kog dem i letsaltet
vand (1 tsk salt/liter vand). 
Spul dem med koldt
vand. 
Frosne ærter skal
blot tøes op.
 
2. Nip
sukkerærterne. Kog også dem i letsaltet vand.
 
3. Kog æggene 6-7
minutter.
Afkøl dem. Pil dem
og skær dem i både. 
 
4. Skyl
champignonerne og skær dem i skiver. 
Skyl forårsløgene og
skær dem i strimler. 
 
5. Lad aspargesene
løbe af. Skær dem i mindre stykker. 
 
6. Bland
hvidvinseddike, olie, sennep og peber til en dressing. 
 
7. Bland ærter,
sukkerærter, asparges, champignoner og forårsløg i en skål. 
Fordel æggebådene
ovenpå og hæld dressingen over. 
 
8. Server salaten
med flûte. 
 
Tips: Når det ikke er sæson for forårsløg, kan de
erstattes med fintstrimlet porre. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Salater
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------