Logo

Orientalsk kalvelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orientalsk kalvelever

 
Denne variant af kalvelever i karry er super lækker. Den er med vilde ris og mangochutney og sauce med løg og æbler. Det er bare helt perfekt.
Til 4 personer.
 
# Ingredienser
4 skiver kalvelever a ca. 180 g
50 g hvedemel
salt og peber
50 g smør eller margarine


Sauce:
1 løg
1 æble
50 g smør eller margarine
3 dl fløde
1 spsk karry
1 spsk mangochutney


Tilbehør: Vilde ris og mangochutney

 
* Tilberedning
Leveren vendes i melet tilsat salt og peber og steges på panden i ca 2-3 min på hver side afhængig af tykkelsen.
Leveren skal helst være lyserød indeni.

 
Sauce: Løgene skrælles og snittes fra top til rod.
Kernehuset fjernes fra æblet, som skæres i både.
Løgene svitses, til de er blanke, æblebådene tilsættes og svitses med.
Karry tilsættes og svitses lidt, inden fløden hældes på.
Chutney tilsættes, og saucen smages til med salt og peber.

 

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Orientalsk kalvelever

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her