
Her finder du en lækker opskrift på Kokospanerede rejer. Gå
på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. 
Kokos giver en dejlig sød
smag til denne chilikrydrede ret. 4
personer. Er I kun to  , så halver opskriften. Arbejdstid:
30 min. Stege/kogetid. 30 min.
, så halver opskriften. Arbejdstid:
30 min. Stege/kogetid. 30 min.
 
#
Ingredienser til Kokospanerede rejer med bagte tomater og kokosris:
8
kødfulde tomater fx blommetomater
salt
og friskkværnet peber 
1
drys sukker 
1 spsk
æbleeddike 
 
Kokosris:
1
dåse kokosmælk (400 g) 
1
dl vand 
5-6
grønne kardemommekapsler 
3
dl jasminris 
 
Rejer:
2 æg
400
g tigerrejer (optøede) 
2
dl kokosmel 
1 tsk
salt 
1 rød chili 
½-1 dl olie 
1 lime 
1 tsk
salt 
 
Drys:
5-6
forårsløg og frisk koriander 
*
 
Sådan
laver du Kokospanerede rejer med bagte tomater og kokosris:
Flæk
tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad. 
Krydr
med salt, peber, sukker og eddike. 
Bag
tomaterne i ovnen ved 175 °C i ca. 30 min. 
Bring
kokosmælk og vand i kog med kardemommekapslerne. 
Tilsæt
skyllede ris, og kog dem ved svag varme i ca. 15 min. 
Sluk,
og lad risene trække yderligere i ca. 10 min. 
Pisk
æggene sammen i en dyb tallerken. 
Bland
kokosmel med salt og finthakket chili i en anden tallerken. 
Dyp
først rejerne i æg, og vend derefter rejerne på alle sider i kokosmelet. 
Læg
dem direkte på en varm pande med olie, og steg dem i et par min. på hver side. 
Dryp
med frisk limesaft. 
 
Server
de kokospanerede rejer med bagte tomater og kokosris. 
Drys
med finthakkede forårsløg og friske korianderblade. 
---
 
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se
selv her  
 

 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD