Logo

Gnocchi.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gnocchi. 

 
Lav din egen pasta til en forjættende sauce. Her er alle de bedste opskrifter samlet på et sted:
Nok til 6 personer.

 
# Ingredienser
600 g hvedemel
1,8 dl rasp
4,3 dl varmt vand
1 tsk salt

 
* Tilberedning
1. Sigt melet over i en stor skål. Lav en uddybning i midten.
Tilsæt raspen og hæld det varme vand gradvist i under omrøring, indtil dejen er samlet.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den, indtil den er jævn.

 
2. Del dejen i 8 dele. Ælt hver del, indtil de er jævne og smidige.
Rul derefter delene ud til blyantstynde strimler, der så skæres i 1 cm lange stykker.

 
3. Pres bagsiden af en gaffel ned over hvert stykke.
Rul hvert stykke ud til en lille skal.
Læg gnocchien til tørring på et meldrysset bord.

 
4. Kog gnocchien i mindre portioner ad gangen i kogende vand i 3-5 min ad gangen, eller indtil de flyder ovenpå.
Tag dem op af vandet med en ske, når de er møre.

 
5. Vend gnocchien varsomt ind i den valgte sauce.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her