 
 
   
Sauce. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.  
   
# Ingredienser
til Tahinasauce
¾ dl tahina uden salt 
1 dl grønsagsbouillon
1 citron, saft af 
2 fed hvidløg 
2 forårsløg 
1 bdt persille 
peber og urtesalt 
*
Sådan laves Tahinasauce
1. Rør tahinaen ensartet i en skål og rør kold
grønsagsbouillon i, til konsistensen er tilpas flydende. Tilsæt citronsaft og
knust hvidløg. 
 
2. Befri forårsløgene for rodskive og beskadigede grønne
blade. 
Skær dem i tynde ringe, også det grønne. Skyl og hak
persillen. 
Vend forårsløg og persille i saucen og smag til med peber og
urtesalt. 
 
Tips: Server saucen som tilbehør til rå eller dampede
grønsager, sammen med Falafel
eller Pitabrød,
eller som Dip til
snacks. 
Forårsløgene kan erstattes af en tilsvarende mængde skalotteløg.
Tahina fås i helsekostforretninger og hos materialister,
både med og uden salt. 
Tahina bruges meget i det mellemøstlige køkken. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Tahina
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------