
 
En
flot og forfriskende marmelade, som er skøn at sætte på morgenbordet især med
ristet brød. Du skal blot røre ingredienserne sammen og sætte hele
"marmeladen" i ovnen så passer den sig selv. 
Arbejdstid:
30 min. Bagetid: 2 timer. Ikke fryse-egnet. (2 glas) 
 
# Ingredienser til Gulerodsmarmelade med abrikoser: 
500
g gulerødder 
1
citron 
3
appelsiner 
200
g tørrede abrikoser 
500
g sukker 
*
Sådan laver du Gulerodsmarmelade med abrikoser:
Riv
gulerødderne på den fine side af et rivejern. 
Pres
saften af citron og appelsiner. 
Hak
de tørrede abrikoser. 
Bland
det hele sammen med sukker i et ovnfast fad. 
Dæk
fadet til med låg eller alufolie og sæt det i ovnen ved 150 °C i 2 timer. 
 
Rør
marmeladen igennem og hæld den på skoldede glas. 
Luk
dem til med det samme. 
Den
kan opbevares i 1 måned i køleskabet. 
 
TIPS:
Marmeladen kan også koges i en gryde ca 45 min, men så skal der røres jævnligt
i gryden over hele bunden. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD