Logo

Peberfrugtpuré, jugoslavisk – Ajvar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugtpuré, jugoslavisk – Ajvar 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet.

 
# Ingredienser til Peberfrugtpuré, jugoslavisk – Ajvar
1 glas syltet, rød peberfrugt (ca )
3 syltede perleløg
1-1½ tsk rosenpaprika
salt
*
Sådan laves Peberfrugtpuré, jugoslavisk – Ajvar
1. Hæld væden fra peberfrugterne.
Blend dem eller passer dem gennem en sigte.

 
2. Blend eller riv løgene fint.
Bland dem i peberpureen.
Krydr med paprika og smag til med salt.

 
Tips: Se Peberfrugter, syltede. Ajvar stammer fra Serbien.
Det er en god ledsager til alle former for stegt eller grillet kød.
Opbevar puréen i glas med tætsluttende låg i køleskabet.
Den kan holde sig et par uger. Ajvar kan smages til med fintrevet hvidløg.
Kan fryses. Holdbarhed: 6 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her