 
 
   
Som Forret: 6
personer. Som Aftensmad Hovedret: 4 personer.
Arbejdstid: 35 min.
Kogetid, karrysauce: 5 min. Fiskefars skal hvile: 30 min. Middelsvær at lave.
Mellem pris. Fryse-egnet. 
 
# Ingredienser
til Fiskeboller i karrysauce:
1 portion
fiskeboller
1 løg 
20 g smør 
20 g hvedemel (2
spsk) 
200 g rejer
100 g grønne ærter
2 tsk karry 
5 dl fiskebouillon 
salt og peber 
*
Sådan laves Fiskeboller
i karrysauce:
1. Tilbered
fiskefarsen (se Fiskeboller) og lad den hvile ca 30 min. køligt
og tildækket. 
Karrysauce:
2. Pil løget og hak
det fint. 
 
3. Smelt fedtstoffet
i en gryde og svits karryen heri, så frigøres smagen bedst. 
Damp løgene i
karrysmørret, til de er klare. 
 
4. Drys melet i
under omrøring, rør det glat og tilsæt bouillonen lidt efter lidt. 
Rør stadig, så
saucen forbliver glat, og lad den koge 5 min. for svag varme. 
 
5. Kom rejer og ærter i og varm kort op. 
Smag saucen til
med salt og peber. 
 
Fiskeboller:
6. Kog
fiskebollerne. (Se Fiskeboller). 
 
7. Hæld de varme
fiskeboller i et halvdybt fad og hæld karrysaucen over. 
Server straks med løse
ris til. 
 
Tips: Hvis du selv fileterer fisken, kan
bouillonen koges på skrog og hoveder. 
Se Fiskebouillon. 
Rejer og grønne
ærter kan tilsættes saucen.
Kan fryses.
Holdbarhed: 2-3 måneder. 
 
Se flere
opskrifter med Fiskeboller 
Se flere
opskrifter med Fisk
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO
ooo -----------