 
 
Lækre fyldte tomater med grønne ærter og peberrodsfyld - Få
opskriften her og servér dem på middagsbordet! De smager forrygende... Prøv fx
til Kold kogt laks
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 10 min. 
 
# Ingredienser
4 store tomater 
salt 
125 g optøede ærter,
frosne eller friskkogte 
1 dl cremefraiche 
2 tsk friskrevet
peberrod 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær et låg af
tomaterne og skrab kød og kerner ud med en teske. 
Drys tomaterne med
salt og stil dem med bunden i vejret på et stykke køkkenrulle. 
 
2. Rør cremefraichen
med peberrod og vend ærterne i. 
Fordel blandingen i
tomaterne. 
 
3. Hvis tomaterne
ikke skal serveres straks, skal de stilles koldt. 
 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER