Logo

Fyldte tomater med ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte tomater med ærter

 
Lækre fyldte tomater med grønne ærter og peberrodsfyld - Få opskriften her og servér dem på middagsbordet! De smager forrygende... Prøv fx til Kold kogt laks
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min.

 
# Ingredienser
4 store tomater
salt

125 g optøede ærter, frosne eller friskkogte
1 dl cremefraiche
2 tsk friskrevet peberrod

 
* Fremgangsmåde
1. Skær et låg af tomaterne og skrab kød og kerner ud med en teske.
Drys tomaterne med salt og stil dem med bunden i vejret på et stykke køkkenrulle.

 
2. Rør cremefraichen med peberrod og vend ærterne i.
Fordel blandingen i tomaterne.

 
3. Hvis tomaterne ikke skal serveres straks, skal de stilles koldt.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her