 
 
 
 
Server pocherede æg
på ristet brød, i spinat- eller kørvelsuppe eller sammen med løg, champignon,
og skinke i karrystuvning. Det er vildt godt - se bare her
Til 4 personer 
 
# Ingredienser:
8 pocherede æg (se opskrift) 
1 finthakket løg 
250 g champignoner
delt i kvarte
50 g smør 
½-1 spsk karry 
2-3 spsk hvedemel 
ca. 3 dl bouillon 
100 g kogt skinke i
terninger 
salt 
1 citron 
 
* Tilberedning:
1. Lad løg og
champignoner snurre i smørret tilsat karry, rør melet i og spæd med bouillon. 
Lad saucen koge.
Tilsæt skinke og smag til med salt. 
 
2. Fordel æggene på
4 tallerkener, hæld saucen over og garner med citronskiver. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Æg 
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.