
  
 
Svinekam – Den nok mest populære udskæring fra grisen, hvor
du får meget kød for pengene. Svinekam med kartoffelsalat er en retro ret der
stadig smager dejligt.
Til 4 personer. 
 
# Ingredienser
800 g svinekam uden
spæk 
salt og peber 
 
Kartoffelsalat: 
4 dl ymer
1 dl mayonnaise 
1 tsk revet løg 
1 spsk sennep 
1 bdt dild 
700 g kartofler 
100 g ærter 
3 forårsløg 
* Tilberedning
Kammen krydres med
salt og peber og steges i ovnen ved 180·°C i 60 min. 
Afkøl. 
 
Kartoffelsalat: Rør
ymer, mayonnaise, løg, sennep og hakket dild sammen. 
Skær de kogte, afkølede kartofler i terninger. 
Tilsæt kartoflerne,
ærterne og de skivede forårsløg (gem lidt til pynt). 
Rør det hele sammen. 
Skær stegen ud i
tynde skiver (gerne på en pålægsmaskine) og anret den sammen med 
kartoffelsalaten som vist på billedet 
 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.