 
 
   
# Ingredienser til Kirsebærsauce
3 dl kirsebærsaft 
1 tsk frugtgrødsjævner eller kartoffelmel 
et par håndfulde syltede kirsebær, gerne fra glas 
*
Sådan laves Kirsebærsauce
1. Bring kirsebærsaften i kog. 
 
2. Rør frugtgrødsjævner eller kartoffelmel glat med lidt
koldt vand. 
 
3. Tag gryden fra varmen og tilsæt jævningen under piskning.
 
4. Varm de syltede kirsebær i saucen, men se til, at den
ikke koger, hvis der bruges kartoffelmel, så bliver den lang. 
 
Tips: Nyd saucen varm, lun eller kold til diverse
desserter. 
Syltede/henkogte bær kan bruges. 
Regn med et glas (400 g) syltede kirsebær og ½-1 dl vand
eller portvin. 
Bring det til kogepunktet og jævn som herover angivet. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
........................................................................................................................