
  
Kokosmælk og
citrongræs giver denne dejlige karrysuppe et asiatisk touch. Hjemmelavet
og den absolut bedste opskrift. Det er kærlighed lige ind i munden ❤
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 20 min. 
 
# Ingredienser
1 porre 
200 g savoykål 
3 gulerødder 
evt. 1 stilk citron
græs 
1 spsk olie 
1 spsk karry 
2 fed hvidløg
(finthakket) 
2 spsk ingefær
(friskrevet) 
1 liter bouillon 
2 dl kokosmælk 
3 spsk limesaft 
2 tsk sukker 
200 g forkogte kinarejer
(gerne med halen på) 
Tilbehør: jasminris 
 
* Tilberedning
1. Skær porren og
kålen i tynde strimler og gulerødderne i tynde stave. 
Hak den nederste rod
af citrongræsset fint. 
 
2. Varm olien op i
en gryde, og svits karryen kort heri. 
Tilsæt grønsager,
citrongræs, hvidløg og ingefær. 
Svits det hele ca 1
min, og kom om bouillon og kokosmælk i. 
 
3. Kog suppen ca 10
min, smag til med limesaft og sukker, og kom rejerne i. 
Varm suppen kort
igennem. 
Server risen i
separate skåle. 
 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.