Logo

Mokkais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mokkais 

 
Dessert. Arbejdstid: 25 min. Frysetid: 3-4 timer. Middelsvær at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.  


# Ingredienser til Mokkais
6 æggeblommer
75 g flormelis (1½ dl)
3 tsk pulverkaffe
¾ dl vand
3 dl piskefløde
Isform: ca . 1 liter

Sådan laves Mokkais
1. Pisk æggeblommer og flormelis sammen i en skål.
Sæt skålen i varmt vandbad, pisk æggemassen let og luftig.
Tag skålen op af vandbadet.

 
2. Kog ¾ dl vand op og opløs pulverkaffen heri.
Lad kaffen svale, før den hældes i æggemassen.
Pisk massen kold, luftig og let.

 
3. Pisk fløden til skum og rør det i.

 
4. Sæt mokkaisen i fryseren 3-4 timer. Rør jævnligt i isen den første time, ellers kan æggene synke til bunds.

 
Tips: Mokkaisen kan serveres på en Marengsbund, eller fryses i portionsforme og drysses med ristede mandelspåner og revet chokolade ved serveringen.
Holdbarhed i fryser: 2-3 måneder.

 

Se de bedste opskrifter med Kaffe

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her