
 
  
 
 
En frisk og dejlig salat til de røgede sild. Med både
syrlighed og sødme fra kartofler og dijonsennep, æbler og rødløg. Et skønt
alternativ til karrysalaten.
Til 4 personer. 
 
# Ingredienser
2 store røgede sild 
300 g kartofler 
1 spsk dijonsennep
1 spsk brun farin 
2 spsk vineddike 
1 tsk salt 
4 spsk vand 
2 dl olie 
2 æbler 
1 rødløg 
1bdt. purløg 
 
Tilbehør: Revet
peberrod og salat 
 
* Tilberedning
Befri sildene for
skind og ben. 
Kog og pil kartoflerne. 
Sennep, farin,
eddike og salt piskes sammen. 
Vandet piskes i, og
olien piskes i lidt ad gangen, til dressingen bliver tyk. 
Æbler, rødløg og
purløg hakkes fint og blandes i dressingen. 
Kartoflerne skæres i
skiver og vendes ned i dressingen. 
 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.